Digitalna papazjanija

How I Met Your Mother

How I Met Your Mother (Kako Sam Upoznao Vašu Majku) je sitkom (komedija situacije) koja će vas nasmejati do suza. U pitanju je jedna od retkih serija koja nalazi put do širokog spektra publike jer se kroz radnju provlači više priča. Ima materijala za svačiji ukus, pa je dobar provod zagarantovan.

Radnja se odvija 2030. godine gde glavni lik Ted Mosby, svojoj deci prepričava kako je upoznao njihovu majku. Zatim se fabula seli u prošlost (tj. sadašnjost) gde se opisuju svakodnevne peripetije kroz koje prolazi Ted sa svojim prijateljima. U pitanju su, kako normalne situacije upoznavanja devojaka, tako i poprilično lude scene za koje su zaslužni Tedovi bliski prijatelji. Od glavnih-sporednih likova tu su večno zaljubljeni par Marshall Eriksen i Lily Aldrin, Tedova nesuđena ljubav Robin Scherbatsky i najluđi lik u istoriji humorističkih TV serija Barney Stinson.

How I Met Your MotherOvo je jedna od onih zaraznih serija koje svima prirastaju za srce. Za moje navlačenje na istu krivi su niko drugi do cimeri koji su prva dva serijala doneli pred kraj prošlog ispitnog roka. Od tada sam je kompletnu odgledao sva puta i uopšte nije dosadila. Šta više, jedva čekam kraj meseca i početak novog (petog) serijala. Ukoliko ste voleli Prijatelje, budite ubeđeni da ćete obožavati i HIMYM, te ukoliko istu niste odgledali, požurite pre nego što krene navala novih epizoda 😉