Digitalna papazjanija

S.A.R.S. – Sveze amputirana ruka Satriania

SARS - Sveze amputirana ruka SatrianiaTeško da postoji osoba koja nije čula, sada već kultnu pesmu, Buđav lebac. Sve je krenulo kao šaljiva zanimacija sa YouTube-a, a niko od nas nije ni sanjao da se iza dotične pesmice krije ozbiljan bend. Prvo su počele žive svirke po beogradskim klubovima, a onda nas je iznenadio i spot za mega hit, koji pevaju i stari i mladi. Ekipa koja je išla na ovogodišnju Primatijadu rado će se setiti ove pesme,  naravno uz Djoletove Male signale 🙂

Što se albuma Sveze amputirana ruka Satriania (S.A.R.S.) tiče, moram priznati da me je jako prijatno iznenadio. Momci iz istoimenog benda su odradili odličan posao i svoje emocije prenose kroz pitak miks različitih muzičkih pravaca. Tu su stvarčice u Rock, Hip-Hop i Reggae fazonu koje se razlikuju dovoljno da eliminišu bilo kakav prostor za monotoniju, a u isto vreme jako dobro uklapaju u jednu celinu. Tako se na albumu našlo 11 pesama i remiks hita Budjav lebac kao bonus pesma.

Tracklist sa albuma:

  1. Ptičiji grip (Intro)
  2. Buđav lebac
  3. Ibro
  4. Rakija
  5. Ana
  6. Ratujemo ti i ja
  7. Sindrom lidera male stranke
  8. Debeli lad
  9. Đuričko
  10. Budim se (feat. Sky Wikluh)
  11. Zubarka
  12. Budjav lebac (DJ Rahmanee RMX)

Lagane letnje pesmice koje ovaj album nosi na sebi predstavljaju preporuku za kupovinu baš ovog albuma za uživanje u sezoni toplih dana koji nam slede. Simbolična cena od 339 din je samo još jedan razlog da ovaj disk popuni Vašu kolekciju ili obraduje Vama dragu osobu.